foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 1
En KötüEn İyi 

 Karot Makinesi,  Beton Delme Makinesi,  Beton Kesme Makinesi,  Derz Kesme Makinesi

İnşaat sektöründe yer alan firmamız Zirve Karot  karot, beton delme ve kesme uygulamalarını ve aynı zaman bu sektördeki makine ihtiyacını karşılamaktadır. Karot makinelerimiz günümüz teknoloji kullanılarak yapılmış ve son derece gelişmiş makinelerdir ve karot makineleri ile karot kovan,uç, elmas gibi parçalarında satışını yapmaktayız.

Satışını yaptığımız makinelerin sıfır olup faturasıyla satışı gerçekleştirilmektedir. Zirve Karot  olarak karot, hidrolik kesim, derz kesme, el kesme ve halatlı kesim makinelerinin satışını yapmaktayız.

Karot makinesi, su yardımı ile çalışmaktadır, karot makineleri bir kovana(uca) sahiptir ve bu kovana kaynak yapılmış elmas uçlar ile pürüzsüz ve hasarsız bir delme işlemi gerçekleştirmektedir. Zirve Karot  Türkiye genelinde karot hizmeti vermektedir bu sayede en kaliteli karot makinelerinin bünyesinde barındırmakta ve siz müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

Kesim uygulamalarında sıkça kullanılan hidrolik kesim makinesi raylı bir sistem olup rayın monta edilmesiyle kesim gerçekleştirilmektedir. Hidrolik kesim makinesi 50 cm derinliğe kadar kesim yapabilmektedir. Zirve Karot  hidrolik kesim makineleri ile duvar,parapet, kapı,pencere ve beton kesimi gibi uygulamalar yapmaktadır.

Derz kesme makinesi adından anlaşılacağı üzere derz kesiminde kullanılmaktadır. Derz kesme makinesi elektrikli ve benzinli olmak üzere 2 çeşittir. Kolay kullanımlı yüksek kesim hızı sağlayan, her türlü beton ve asfalt zeminlerin kesilmesi, asfalt yama ve tamir işleri, altyapı ve kanal kesimleriniz yapabilecek kapasitede olan derz kesme makineleri bulabileceğiniz adres Zirve Karot .

Halatlı kesim makinesi kullanım yeri ise 50 cm ve üste betonların kesilmesinde çözüm sağlamaktadır. Neredeyse sınırsız kalınlıkta kesim yapabilen halatlı kesim makineleri halat üzerine monta edilmiş elmaslar ile işçi güvenliği riski olmadan profesyonel bir şekilde kesim yapmak mümkündür.

Bu makinelerin satışını yapan Zirve Karot  Türkiye geneli satışı mevcuttur. Uygun fiyatlarımızdan yararlanmak için hemen arayınız.

 

ZİRVE KAROT

Kalite ve uygun fiyatın buluştuğu adres Zirve Karot

KAROT MAKİNELERİ

 7/24 makine satışı - 0532 540 03 89

telefon whatsapp mail