foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 0
En KötüEn İyi 

 Kimyasal Dübel,  Filiz Ekme,  Beton Delme,  Kimyasal Ankraj,  Bina Güçlendirme

Hasar görmüş binalarda uygulanan kimyasal dübel uygulaması bina güçlendirme alanında kullanılan en güvenli sistemdir. Epoksi dübel olarak da adlandırılan  profesyonel bir yapıştırıcı ve dolgu malzemesidir. Zirve Karot  olara bina güçlendirme alanında kullandığımız yöntemdir.

Kimyasal dübel iki bileşenli kimyasal karışımı sonucu elde edilir. Epoksi dübel beton alanlarda uygulanır. Ağır yük ve dayanıklılık gerektiren yerler de kullanılır. Kimyasal dübel farklı isimlerle ifade edilmektedir.  Zirve Karot  kimyasal dübeli filiz ekimi uygulamalarında kullanmaktadır.

Bina güçlendirilmesi ise güçlendirme yapılacak betona bir delik açılır açılan deliğe istenilen ebattaki filiz koyulur ve daha sonra bu deliğe kimyasal dübel ilave edilir. Zirve Karot  bu şekilde uygulama yaparak bina güçlendirmektedir.

Firmamız Zirve Karot  karot, beton delme kesme ve filiz ekimi uygulamalarında profesyonel olarak hizmet vermektedir. Zirve Karot  1995’ten bu yana filiz ekimi alanında hizmet vermektedir.

Uygulamalarınızda ücretsiz keşif yapmaktayız. Uygun fiyatlarımızdan yararlanmak için bizden fiyat almadan kadar vermeyiniz.

 

ZİRVE KAROT

KİMYASAL DÜBEL UYGULAMALARI

 7/24 kimyasal dübel - 0532 540 03 89

telefon whatsapp mail