foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 0
En KötüEn İyi 

İnşaat alanında yapılan büyük çalışmalar ile karot sektörü büyümektedir. Konya'da karot işi yakın zamana kadar bireysel olarak, karotçuadı verilen kimseler tarafından yapılmaktaydı fakat Konya'da inşaatlarda beton delme, kesme vb. işlerin ihtiyacı artması ile karotuygulamaları kurumsal hale gelmiştir ve Konya'da karot firması olarak hizmet veren firmalar yakın zamanda artmıştır.

Karot firmaları, Konya ve çevresinde hizmet vermekte iken aynı zamanda diğer illerde hizmet sağlamaktadırlar, Konya, Ankara, İstanbul, İzmir gibi şehirlerde karot firmaları bulunsa da birçok ilimizde karot firması olmadığından büyük projelerde bu şekilde çözüm sağlanmaktadır. 

Konya Türkiye'nin en büyük ili olup inşaatların artmasında en uygun il olarak görülmektedir. Karot firmalarının inşaatlardaki önemi ise karotçuların tek karot makineleri ile çalışmasından dolayı binlerce delik ihtiyacına, beton kesme işlerinde ve büyük projelerde ihtiyaca cevap verememesinden dolayıdır. Karot firmaları sayesinde Konya veya Türkiye genelinde bütün delme kesme işlerine çözüm sağlanmaktadır.

telefon whatsapp mail