foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 1
En KötüEn İyi 

Yakın tarihte artan beton kesme ihtiyacı ile birçok beton kesme makinası icat edilmiş ve kesim işlerine çözüm aranmıştır, fakat bazen bütün kesim makineleri çaresiz kalabilmekte veya çok külfetli olabilmektedir. Bu gibi durumlarda karot beton kesme uygulaması olarakta bilinen çürütme yöntemi devreye girer.

Yatay ve dikey alanlara rahatlıkla kurulabilen beton delme makinası ile rahatlıkla kesim yapılabilmektedir. Kesim yapılacak alan çerçevesinde karot makinası ile küçük çapta delikler yan yana açılır ve bütün olarak istenirse de daha küçük parçalar halinde kesim gerçekleştirilebilir. Bu yöntemin diğer bir ayrıcalığı ise istenirse yuvarlak şekilde kesim yapılabilmesidir.

Çürütme yönteminin diğer bir ayrıcalığı halatlı kesim makinesi iş birliği ile kütle kesimlerinde başarıya ulaşılmasıdır. Kesim yöntemlerinden biri olarak kabul edilen beton çürütme yöntemi ile kesim uygulamalarında çözüm sağlanabilmektedir. Karot beton kesme ve derz kesme, hidrolik kesim, halatlı kesim ve el kesme ihtiyaçlarınızda bizi arayabilirsiniz.

telefon whatsapp mail