foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 0
En KötüEn İyi 

Tesisat delikleri büyün kapasiteli inşaatlarda karot ile yapılmak zorundadır çünkü karot uygulamaları profesyonel kalitede delik açılabilmektedir. Karot uygulaması karot makinesi ile yapılmakta olup elektrik doğalgaz ve elektrik tesisatları gibi bütün tesisatlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Günümüzde hızla artan inşaat sayısı ile iş bitirimlerinin hızlı ve kaliteli olması gerekmesinden dolayı karot uygulamalarına başvurulmaktadır. Karot firmaları bütün delme kesme işlerini gerçekleştirdiğinden tesisat deliklerinde ustalıkla çalışma yaparlar. Binlerce tesisat deliği ihtiyacında eski usul ve işin ehli olmayan kimseler başarılı olamayacağından karot firmaları ile binlerce delik ihtiyaçları hızlı ve kaliteli bir şekilde çözüme ulaşmaktadır.

Tesisat gibi deliklerde , baca deliği, asansör yeri, kapı pencere ve daha onlarca uygulamada hizmetinizde olan Zirve Karot ile inşaat işlerinizde kaliteye ulaşabilirsiniz. Elektrik, doğalgaz ve tesisat deliklerinde hızlı ve kaliteli uygulamanın adresi.

telefon whatsapp mail